vtwonen

Win een Panasonic NUBO

Altijd en overal beveiliging met de Panasonic NUBO. Deze draadloze monitoringcamera werkt op een 4G-simkaart, hierdoor kun je hem overal neerzetten. Wil jij altijd en overal een oogje in het zeil houden? Dat hebben wij goed nieuws! Wij mogen namelijk een exemplaar weggeven.

feestkalender panasonic nubo

24/7 live streaming

De Panasonic NUBO is lekker compact en licht van gewicht. Doordat hij werkt zonder wifi-verbinding kun je hem meenemen door heel het huis of zelfs door heel Europa. Weekendje Berlijn? Weekje Italië? De Panasonic NUBO werkt, door geen roamingskosten, overal! Maar ook thuis zijn de mogelijkheden eindeloos; plaats de camera in de garage, de eethoek of gebruik hem als babycam. Een onaangekondigde gast in huis? De Panasonic NUBO detecteert elke beweging en slaat, indien nodig, alarm. Door de NUBO app op je telefoon te downloaden kun je opgenomen beeldmateriaal terugkijken en andere verschillende functies ontdekken!

Winnen!

Meedoen? Vul dan onderstaand formulier in en maak kans! Meedoen kan alléén op 2 december. Bekijk hier de spelvoorwaarden.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Lieke op 4 december 2016 om 12:24

Wie is de winnaar?

Shop suggesties

Inspiratie suggesties