vtwonen

De Modulebank, hoe werkt het?

Ben je op zoek naar een strakke bank met een speels karakter? Ga dan voor een modulaire hoekbank. Zo kun je alle kanten op. (Promotie)


wit-bank-montel

Mix & match

Wil jij je bank geheel naar eigen smaak kunnen samenstellen? Dan is hoekbank Module van Montèl de perfecte keuze. De bank is verkrijgbaar in verschillende hoekopstellingen, kleuren en materialen. Door het gebruik van verschillende materialen, zoals leer en twee soorten stoffen, krijgt de hoekbank een speels karakter. Houd jij van verandering? Je geeft makkelijk een nieuwe draai aan je woonkamer door de elementen anders neer te zetten.

Kies je eigen zitcomfort

Ook het zitcomfort is helemaal aan te passen op jouw voorkeur. Kies bijvoorbeeld voor een boxspring met twee verenpakketten boven elkaar. Zelfs variëren in diepte in mogelijk: zit je liever diep of ondiep? 100 cm of 120 cm, dat mag je zelf bepalen!

15% vtwonen voordeel

De module is verkrijgbaar in verschillende hoekopstellingen. Hier bestaat hij uit een 2 zits arm rechts inclusief boxspring, een hoekelement, een 1 zits zonder armen en een voetenbank (100x70cm) in leder. De 2 zits arm rechts is hier gekozen met een diepte van 120cm en het hoekelement, de 1 zits zonder armen en voetenbank met een diepte van 100cm. Er is dus de mogelijk om te kiezen tussen deze twee dieptes. De totale hoekopstelling heeft een afmeting van 327×288. Normaal kost de Module €2849 met voetenbank in leer, maar omdat Montèl haar 30-jarig jubileum viert, kost hij in deze opstelling nu €2429 . Exclusief sierkussens en sluimerrol. Een voordeel van maar liefs €420! Deze aanbieding is geldig t/m 30 juni 2016.

Bron: in samenwerking met Montèl


Vorige artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties