vtspreekuur

Elke maand houden we een vtspreekuur over een interieuronderwerp. Je kunt dan via Twitter en Facebook vragen stellen aan een van de vtwonen stilisten en een expert op het vakgebied.

Hoe werkt het #vtspreekuur?

Op Twitter: Meedoen aan het vtspreekuur kan via www.twitter.com/vtwonen, voeg aan je vraag #vtspreekuur toe. Hier krijgen wij alle vragen op binnen en kan jezelf makkelijk de antwoorden teruglezen. Heb je nog geen Twitteraccount? Maak deze dan simpel aan via www.twitter.com, kies een leuke Twitternaam en brand los!

Op Facebook: Like onze pagina www.facebook.com/vtwonen en plaats je vraag op onze wall. Je kunt hier ook meelezen met de andere vragen en antwoorden.

Noteer alvast de vtspreekuren in 2013

24 september
22 oktober
26 november
17 december

 

Vorige Volgende
Reageer zelf!

Commentaren: 9

op 20 februari 2012 om 08:09u anneke nauta zegt:

ik zou graag behang willen in de stijl/kleur en eigenlijk precies zoals de betonnen wand op p 023 van vt wonen mrt 2011. Weten jullie ook waar die stijl verkrijgbaar is?

op 15 maart 2012 om 14:28u vtwonen zegt:

Hi Anneke, De muur op de foto is echt van beton, dus precies deze look is lastig. Maar er zijn verschillende merken die heel mooi betonlookbehang verkopen. Zoals: http://concretewall.no/. Ons vtwonen huis van oktober had dit behang ook op verschillende muren. Je kunt ook kiezen voor een bepaalde wandafwerking, die ook een betonlook geeft. Het is een cementmengsel dat op de muur gesmeerd wordt en ook een ruwe betonlook geeft. Als je zoekt naar het merk Dofine vind je meer informatie over de mogelijkheden.

op 29 juli 2013 om 19:55u Inge zegt:

op pag 092 van VT wonen juli 2013 zie ik een hangstoel, geschilderd in precies de kleur blauw waarnaar ik op zoek ben. Kunnen jullie helpen aan de kleurcode van de verf die de bewoners hebben gebruikt om de stoel te schilderen? mucho gracias bij voorbaat!

op 30 juli 2013 om 11:07u vtwonen zegt:

Hoi Inge, we vragen het even na bij de stiliste. Het is in ieder geval een hangstoel van Sissy Boy Homeland, maar weten niet of hij geverfd is of zo gekocht. We komen er zsm op terug!

op 18 september 2013 om 19:20u celine zegt:

Hoi, zouden jullie een keer aandacht kunnen besteden aan hoe je een landelijke, rustige sfeer kunt creeeren in een kleine woonruimte? De meeste voorbeelden en tips die ik daarover kan vinden, zijn echt alleen van toepassing op grote ruimtes en zijn oplossingen of dingen die ik echt niet kwijt kan in ons kleine paleisje. Toch zou ik graag iets landelijks willen met veel natuurtinten die rust brengen (ook een uitdaging met 2 kleine kinderen). Aangezien er vast meer mensen zijn die wat kleiner wonen, misschien de aandacht waard?

op 19 september 2013 om 12:29u Lisette zegt:

Hallo, Ik ben op zoek naar de salontafel die op ondertaande link op een foto staat (foto 8 witte salontafel voor open haard). VT wonen staat als bron vermeld en ik heb hem ook gezien in een boek "Enjoy your home" dat VT wonen ism Villa Arena Amsterdam uitgebracht heeft. De salontafel is precies waar ik naar op zoek ben. Kunnen jullie mij helpen aan het merk/designer? http://www.alatoerka.nl/2011/05/26/inspiratie-opdoen-voor-je-interieur-2/ Alvast bedankt!

op 20 september 2013 om 09:27u vtwonen zegt:

Hoi Celine, we zullen je tip/vraag meenemen en kijken wat we daarmee kunnen doen. :)

op 20 september 2013 om 10:14u vtwonen zegt:

Hoi Lisette, we gaan het voor je uitzoeken en komen dan bij je terug!

op 20 september 2013 om 12:43u Lisette zegt:

Hallo, Bedankt! Omdat ik dacht dat mijn post hier mislukt was heb ik de foto en de vraag ook nog op de facebookpagina gepost. Ter info om dubbel werk voor jullie te voorkomen.... Groetjes Lisette

Reageer op dit artikel

(velden met * zijn verplicht)
(wordt niet gepubliceerd)
anti-spam

Om spam te vermijden is het noodzakelijk om de code hier rechts in te vullen.

Kunt u de code niet lezen? Probeer dan een nieuwe afbeelding.