6
dagen

Van 1 t/m 6 oktober 2019 komen in 6 dagen tijd ruim 98.000 woonconsumenten naar de RAI Amsterdam.

Lees meer over de beurs

98.500
bezoekers

Vind jouw klant op de vt wonen&design beurs. Ontmoet 98.500 actieve (en koopkrachtige) woonconsumenten.

Bekijk het bezoekersprofiel

7,8
waardering

Deelnemende merken waarderen hun deelname aan de vt wonen&design beurs met een dikke 7,8 en daar zijn wij trots op!

Reviews van deelnemers

Waarom deelnemen?

De vt wonen&design beurs  is een event van Sanoma Media. Het is de grootste en meest complete consumentenbeurs op woongebied van Nederland. De beurs wordt georganiseerd in directe samenwerking met toonaangevende woontijdschriften vtwonen, Eigen Huis & Interieur, WONEN Landelijke Stijl, Stijlvol Wonen en Ariadne at Home. Deze merken bereiken honderdduizenden actieve woonconsumenten via print, online én televisie. Zij worden optimaal ingezet om de juiste bezoeker naar de beurs te trekken.

De bezoeker van de vt wonen&design beurs is actief bezig met het inrichten, bouwen, verbouwen en/of aankopen van zijn huis en heeft hiervoor budget gereserveerd. In 2018 kwamen 98.500 koopkrachtige bezoekers, uit het hele land, naar de beurs.

De Amsterdam RAI is van 1 t/m 6 oktober 2019, zes dagen lang dé plek waar merken, retailers en ontwerpers hun nieuwste collecties presenteren. Hier krijgt de trend- en stijlbewuste consument persoonlijk advies voor de bouw en verbouw van het huis en vindt hij praktische oplossingen voor iedere woonvraag. De  woontijdschriften laten in hun inspiratiehuizen zien waar wonen anno 2019 voor staat.

Wil je meer informatie over deelname? Neem even contact met ons op, dan helpen we je graag verder!

Interessante artikelen