vtwonen

De schouw: de hotspot in huis

Op Pinterest kan ik urenlang wegdromen bij plaatjes van mijn droomhuis. Dit huis heeft een houten parketvloer, statige muren, plafonds met prachtige versieringen én een schouw waarop ik al mijn woonschatten kan uitstallen.

schouw

Alle ogen op de schouw

De schouw is de absolute nummer één in mijn appartement. Als ik thuiskom na een lange werkdag, werp ik een blik op alle vrolijke spulletjes die er op geëtaleerd staan en krijg ik spontaan meer energie. Veel goedkoper dan een chocolade-smulpartij! Het fijne aan een schouw is dat herinneringen er een mooie plek op krijgen. Even mijmeren en denken aan dat ene leuk moment, heerlijk toch? Zeker als je dit kan doen op een herfstige avond met je lief naast je in de zetel.

Kleine gelukjes

Net als op mijn blog zijn er op mijn schouw ook veel kleine gelukjes te vinden. Zo is er de collage. Ik maakte ze enkele jaren geleden toen ik voor het eerst mijn creatieve kriebels de vrije loop liet. Ook van het vaasje met zelfgeplukte bloemen word ik helemaal blij!

Over Katrijn van Kleinegelukjes.be

Katrijn Michiels geniet van de kleine dingen in het leven en geeft die een plaats op haar blog Kleine gelukjes. Ze heeft een passie voor interieur en af en toe krijgt ze kriebels om haar hele appartement te restylen. Haar hoofd zit vaak vol ideeën en ze doet er alles aan om haar dromen ooit werkelijkheid te zien worden. Voor vtwonen schrijft Katrijn over de leuke plekjes in haar stekje en laat ze ons zien dat geluk wel degelijk in een klein hoekje zit.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties