vtwonen

De bijzettafel: 3x anders

Ik ben verliefd op Scandinavisch design. Mijn hart maakte dan ook een sprongetje toen ik deze bijzettafel met designtrekjes spotte voor een zeer zachte prijs.

bijzettafel wit

3x anders

Met dit tafeltje kan je vele kanten uit. Door de tijdloze combinatie van wit en hout past het overal bij en kan je het naar hartenlust stylen met verschillende woonaccessoires. Ideaal voor interieurliefhebbers die graag eens veranderen van look. Ik geef je drie ideeën om van dit decoratie-item een topstuk te maken.

lamp bijzettafel

In de spotlight

Deze lamp zet de bijzettafel letterlijk in de spotlight. Ze zorgen samen voor een minimalistische uitstraling en dat maakt van hen een onafscheidelijk duo. Met een polaroidfoto als persoonlijk accent maak je dit knusse hoekje helemaal af.

tijdschriften bijzettafel

Verstand op nul

Heerlijk relaxen met enkele beeldige boekjes behoort tot één van mijn favoriete momenten in het weekend. Het maakt mijn werkhoofd leeg en geeft me inspiratie voor nieuwe creatieve plannen. De tijdschriften en het tafeltje vormen een perfecte match. Door de hevige kleuren krijg je een tof contrast, waardoor het witte vlak volledig tot zijn recht komt. Een heuse blikvanger als je het mij vraagt!

draadmand cactus

Eyecatcher van de kamer

De koperen draadmand is hipper dan ooit. En terecht. Met deze topper creëer je meteen een gezellige sfeer in huis. Denk daar een fluweelzacht tapijtje, een fluffy kussen en een vrolijke cactus bij en de bijzettafel wordt de gelukkigste inwoner van interieurland.

Over Katrijn van Kleinegelukjes.be

Katrijn Michiels geniet van de kleine dingen in het leven en geeft die een plaats op haar blog Kleine gelukjes. Ze heeft een passie voor interieur en af en toe krijgt ze kriebels om haar hele appartement te restylen. Haar hoofd zit vaak vol ideeën en ze doet er alles aan om haar dromen ooit werkelijkheid te zien worden. Voor vtwonen schrijft Katrijn over de leuke plekjes in haar stekje en laat ze ons zien dat geluk wel degelijk in een klein hoekje zit.

Bron: Foto’s en tekst: Katrijn Michiels

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties