vtwonen

Creatieve boekenkast

De dagen beginnen te korten en het wordt frisser buiten. Yep, de herfst is daar. Tijd om onder een zacht dekentje te kruipen en op zoek te gaan naar een goed boek in de boekenkast.

boekenkast wijnkrat kleine gelukjes

Een kast van houten kisten

Mijn boekenkast is een DIY van wijnkistjes uit de supermarkt. Gemakkelijk én gratis. De kratten zijn gemaakt van stevig hout en zijn stuk voor stuk uniek. De teksten over de wijn zorgen voor een speels vintage effect.

Pimp it

Je kan de kisten stapelen op een klassieke manier door ze allemaal in dezelfde richting te zetten of je kan je creativiteit gebruiken en ze kriskras door elkaar plaatsen. Met deze kast is alles mogelijk.

Verder kan je met enkele accessoires (bijvoorbeeld een poster met een leuke quote of een mooi beeldje) een andere dimensie geven aan je boekenkast. Ook boeken en tijdschriften met een speciale vormgeving zorgen voor extra uitstraling. Zo wordt een leesavond dubbel zo leuk!

Over Katrijn van Kleinegelukjes.be

Katrijn Michiels geniet van de kleine dingen in het leven en geeft die een plaats op haar blog Kleine gelukjes. Ze heeft een passie voor interieur en af en toe krijgt ze kriebels om haar hele appartement te restylen. Haar hoofd zit vaak vol ideeën en ze doet er alles aan om haar dromen ooit werkelijkheid te zien worden. Voor vtwonen schrijft Katrijn over de leuke plekjes in haar stekje en laat ze ons zien dat geluk wel degelijk in een klein hoekje zit.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties