Sun
20/05/2012
08:47
DOOR
Laura
Fotografeer & win Ikea cadeaupassen

Fotografeer & win Ikea cadeaupassen

Bij vtwonen zijn we al jaren fan van de PS collectie van Ikea: altijd eigenzinnig en doordacht qua ontwerp. Heb jij ook een favoriet meubel of woonaccessoire uit de PS collectie? Laat het ons en de rest van de wereld zien: maak er een foto van, deel deze op de vtwonen Facebookpagina en maak kans op een van de 20 Ikea cadeaupassen ter waarde van € 150,-.

De nieuwe IKEA PS designcollectie
Voor de collectie van 2012 hebben 19 ontwerpers 46 nieuwe producten ontworpen. Op zoek naar inspiratie doorzochten de ontwerpers de productarchieven van IKEA en bekeken zij alle catalogi uit het verleden. Het resultaat is een op het verleden geïnspireerde collectie, maar aangepast aan de wensen van nu. Zo zorgt de IKEA PS collectie keer op keer voor nieuwe IKEA-klassiekers. Hier kun je de hele nieuwe PS collectie bekijken.

IKEA PS wedstrijd
De nieuwe IKEA PS collectie ligt sinds eind april in de winkel. Maar meedoen aan deze wedstrijd mag natuurlijk ook met een foto van een IKEA PS-artikel uit voorgaande collecties. Zoals de beroemde lockerkast, de vaas ontworpen door Hella Jongerius en de verstelbare Svarva lampen. Hebben we niet allemaal zo’n PS klassieker in huis?

Hier kun je alle PS producten van IKEA bekijken. Op onze Facebookpagina kun je jouw foto delen via het speciale winformulier. Veel succes!

Fotografie: bovenste foto’s zijn afkomstig van de nieuwe IKEA PS designcollectie. Onderstaande foto’s zijn inzendingen voor de IKEA PS actie, gemaakt door vtwonen lezers Mechtild van de Sande, Ilse Witjes en Elise Versteeg.ikea ps collectie lockerkast badkamer

ikea ps collectie svarda lampikea ps collectie hella jongerius lamp

Vorige Volgende
Reageer zelf!

Commentaren: 1

op 15 juli 2012 om 12:41u Mechtild van de Sande zegt:

Dag redactie, Wat leuk dat mijn foto bovenaan staat! En wat jammer dat ik geen Ikea-bon gewonnen heb! Wie was de jury? vriendelijke groet van Mechtild

Reageer op dit artikel

(velden met * zijn verplicht)
(wordt niet gepubliceerd)
anti-spam

Om spam te vermijden is het noodzakelijk om de code hier rechts in te vullen.

Kunt u de code niet lezen? Probeer dan een nieuwe afbeelding.