Mon
30/09/2013
18:01
DOOR
vtwonen
Meet the Blogger Awards

Meet the Blogger Awards

Tijdens een uitverkocht Meet the Blogger event in Westerliefde in Amsterdam reikte Carlein Kieboom, hoofdredacteur van vtwonen, de Meet the Blogger Awards uit. De gelukkige winnaars zijn Vosgesparis en Interiorator. Gefeliciteerd!

Tromgeroffel..

Na inspirerende workshops en key-notes van onder andere Tricia Guild, maakte Carlein Kieboom de winnaars bekend van de vtwonen Meet the Blogger Awards. De winnaars zijn de succesvolle blogs VosgesParis en Interiorator. Vosgesparis won de prijs in de categorie advanced bloggers (> 2 jr) en Interiorator won de new blogger award (< 2 jr). De jury bestond dit jaar uit internationaal blogger Victoria Smith, Kirsten Jassies (Productmanager bloggers & social bij Sanoma) en Carlein Kieboom (hoofdredacteur vtwonen).

carlein-desiree
Carlein Kieboom en winnares Desiree van Vosges Paris

carlein-patrick
Carlein en winnaar Patrick van Interiorator

Carlein Kieboom: ‘Ik ben onder de indruk van het niveau van de bloggers anno 2013. Ik zie een enorme ontwikkeling in de content en professionaliteit van home, design en lifestyle bloggers. Twee blogs staken er echter met kop en schouders bovenuit. Ze hebben in het afgelopen jaar een enorme sprong voorwaarts gemaakt en zijn een voorbeeld voor andere bloggers om uit te groeien tot een succesvol merk.’

Het feest is na vandaag nog niet klaar. Morgen is de tweede dag van Meet the Blogger. Op die dag verwelkomt vtwonen de 120 deelnemende bloggers op de Woonbeurs Amsterdam waar ze aanwezig zullen zijn van de spectaculaire opening en vervolgens rondgeleid worden door Carlein.

Meet the Blogger

 

Vorige Volgende
Reageer zelf!

Commentaren: 1

op 5 oktober 2013 om 20:26u Farbenfreundin zegt:

What a nice award show! Very sympatic and the winners are so worthy winners.

Reageer op dit artikel

(velden met * zijn verplicht)
(wordt niet gepubliceerd)
anti-spam

Om spam te vermijden is het noodzakelijk om de code hier rechts in te vullen.

Kunt u de code niet lezen? Probeer dan een nieuwe afbeelding.