Sat
09/06/2012
22:49
DOOR
Laura
Bloesem wint de vtwonen meet de blogger award!

Bloesem wint de vtwonen meet de blogger award!

Vandaag vond in het Conservatorium Hotel in Amsterdam Meet the Blogger plaats, een internationaal evenement voor interieur- en lifestylebloggers. Hier werd de allereerste vtwonen meet the blogger award uitgereikt. And the winner is…Bloesem!

De jury bestond o.a. uit vtwonen hoofdredacteur Monique de Ruiter en blogger Frida Ramstedt van Trendenser. Ze beoordeelden de ruim 75 inzendingen op vormgeving, inhoud, beeld en authenticiteit. De complimenten van Monique de Ruiter: ‘Er zijn inmiddels zoveel blogs, dat ik veel herhaling had verwacht, maar bijna alle blogs die we bekeken hebben, hebben echt een eigen gezicht.’

Bloesem blog van Irene Hoofs won uiteindelijk de vtwonen meet the blogger award, met de complimenten voor haar eigen stijl en sterke logo. Op haar blog schrijft ze over design, interieurinrichting en accessoires, met een lichte voorkeur voor Dutch Design. Dat laatste is niet zo gek: hoewel Irene al jaren in Kuala Lumpur woont, komt ze oorspronkelijk uit Nederland.

Naast de prijswinnaar was er ook nog een eervolle vermelding voor April and May en 70% pure. In de gaten houden dus, deze juweeltjes!

 

Vorige Volgende

Reageer op dit artikel

(velden met * zijn verplicht)
(wordt niet gepubliceerd)
anti-spam

Om spam te vermijden is het noodzakelijk om de code hier rechts in te vullen.

Kunt u de code niet lezen? Probeer dan een nieuwe afbeelding.