Thu
15/11/2012
13:24
DOOR
Ilse
Pompons, honeycomb en waaiers

Pompons, honeycomb en waaiers

Waar zien we ze niet? De papieren decoraties als pompoms gecombineerd met honeycomb ballen en papieren waaiers. Ook op de cover van de vtwonen kerstspecial 2012 staan de papieren pompons in de spotlight. Een instant styler in elke ruimte en een decoratieobject om eindeloos van te genieten!

Pompons
Pompons zijn decoratieve bollen gemaakt van vloeipapier en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren als geel, roze, rood, wit, zwart, lila, groen en in oneindige variaties hierop. Ook varieren de formaten van kleine pompon op een prikker voor in een taartje tot grote bollen met een doorsnede van 30 cm. Online te koop bij verschillende webshops maar ook gewoon bij de HEMA. Je vindt pompons met verschillende details. Denk aan puntige of afgeronde uiteinden. Dit kleine detail geeft de papieren pompon net even een andere uitstraling. Pompons zelf maken? Hier vind je een zelfmaakplan voor een pompon.
pompoms-small
Honeycomb ballen
De honeycomb ballen kennen we al een tijdje, ze lijken namelijk op de papieren klokken die we vroeger al met kerst ophingen. De ballen worden plat geleverd en in een handomdraai maak je er een mooie honeycomb bol van die je kunt neerleggen of op kunt hangen. Maar ook halfgevouwen honeycombballen kun je mooi ophangen of neerleggen. Wil je honeycomb ballen vaker gebruiken? Plak dan de stickers niet vast maar gebruik een paperclip. Zo heb je er oneindig plezier van. Zelf aan de slag met honeycomb kan ook. Met honeycomb papier maak je je eigen creatie.

Papieren waaiers
Combinatie van de verschillende papieren decoraties is natuurlijk het leukst. Om de papieren waaiers kunnen we dan niet heen. Je vindt deze waaiers in verschillende formaten, kleuren en uitvoeringen. Van simpel exemplaar tot een volledige sneeuwvlok met patroon.Pompons kopen
Al die mooie pompons, honeycomb ballen en papieren waaiers vind je in verschillende webshops, winkels en ook bij de HEMA. Hier een rijtje met webshops die de pompons, honeycomb en waaiers verkopen.

Langzalzeleven.com – is gespecialiseerd in alles wat bij een feestje hoort. Pompons, honeycombs en waaiers vind je in vele uitvoeringen. Maar ook voor allerlei andere feestelijke dingen die niet mogen ontbreken op een feestje kun je hier terecht. In onze productie van de kerstspecial hebben we pompons van Langzalzeleven.com gebruikt.
PSikhouvanjou.nl – verkoopt pompoms, honeycomb ballen en waaiers in verschillende kleuren en formaten.
Engelpunt.nl - verkoopt honeycomb ballen van ambachtelijke kwaliteit vloeipapier.
Eennieuwavontuur.com – verkoopt handgemaakte pompons met puntige uiteinden, net even een andere uitvoering.
La-fete.nl – is gespecialiseerd in taarttoppers, slingers en vlaggetjes. Je vindt hier de kleine pompons voor op je cupcakes en/of taartjes.
pompom-honeycomb-2
pompoms-honeycomb-3
pompom-honeycomb-4
Foto credits: 1. Fotografie: Jeroen van der Spek, Styling: Cleo Scheulderman 3. Armelle Habib, 2&4. Engelpunt, 5. La Fête.
Vorige Volgende
Reageer zelf!

Commentaren: 1

op 19 november 2012 om 16:55u Bianca Kempenaar zegt:

Wat een prachtige kleuren combinatie!

Reageer op dit artikel

(velden met * zijn verplicht)
(wordt niet gepubliceerd)
anti-spam

Om spam te vermijden is het noodzakelijk om de code hier rechts in te vullen.

Kunt u de code niet lezen? Probeer dan een nieuwe afbeelding.