Fri
29/04/2011
12:07
DOOR
Kirsten
wow, de iPad 2

wow, de iPad 2

Bij vtwonen is iedereen verliefd op de iPad. De fijne handzame computer is niet alleen mooi, maar je kunt er ook van alles mee: video kijken, facebooken, muziek luisteren, spelletje spelen, een moodboard maken of gewoon lekker browsen op het internet.

Wat doe je ermee?
Hoofdredacteur Monique vertelde laatst dat zij graag blogs leest en bekijkt op de Ipad. Hoofd styling&licenties Linda ontdekt graag nieuwe apps als Aweditorium, waar je op een heel intuitieve manier nieuwe muziek kunt ontdekken. En ik? Ik ben er ook aan verslaafd.  Ik pak mijn iPad eerder dan mijn laptop. Maar ik beken: het liefste zit ik op de bank voor de tv met mijn iPhone, iPad en Macbook voor mn neus. Hoezo informatieverslaafd :-)

En nu is er een tweede versie. Eentje die veel sneller is,  twee camera’s heeft, en lichtgewicht is ten opzichte van de eerste. Tekstredacteur Carla schijnt hem al te hebben. Jaloers! Hiernaast zie je een beeld van de iPad 2 en de kleurenrange van hoesjes die je erbij kunt kopen.

Leuke iPad apps die je niet mag missen:
Flipboard >> je persoonlijke magazine. Je laat er je facebook, twitter en instagram feed (‘posts van volgers) binnenkomen en alles wordt op een magazine-manier aan je gepresenteerd (gratis). Je kunt daarnaast ook voor een thema kiezen, waar je dan info van binnen krijgt, zoals bv fashion of design. Je ziet dan de nieuwste berichten van sites als Designmilk.com en Core77.com
Moodboard >> kies je eigen kleurstalen, pluk een foto van google afbeeldingen, doe er een paar van jezelf bij en binnen 10 minuten heb je een prachtig moodboard (lite is gratis, de pro-versie kost 7,99 euro).
Star Walk >> interactieve sterrenbeelden gids, je kunt ze ontdekken door de iPad boven je hoofd te houden. Ik zag meteen grote beer (2,39 euro).
Angry Birds HD >> de meest verslavende, onzinnige en toch leukste game die er bestaat (iPhone versie kost 0,79, deze versie is 3,99 euro).
Houzz >> Leuk om deze home deco app te bekijken want er is superveel beeld en ideeen te vinden (wel heel erg Amerikaans, en gratis).

Vorige Volgende
Reageer zelf!

Commentaren: 4

op 29 april 2011 om 17:51u belinda zegt:

wanneer is jullie magazine op de ipad te lezen?

op 18 juni 2011 om 16:01u Tom Vermeulen zegt:

Geheel met eens met de vorige poster, wanneer is jullie tijdschrift te lezen op mijn iPad? Sonoma heeft een app maar hier staat alleen het jaarverslag in! Jullie concurrenten van AKO hebben ondertussen behoorlijk wat tijdschriften digitaal staan Mvg tom vermeulen

op 14 januari 2012 om 16:48u Karin zegt:

'Bij vtwonen is iedereen verliefd op de iPad.' Maar het blad zelf kun je nog niet op de iPad lezen. Toen ik mijniPad kocht besloot ik om geen papieren tijdschriften meer te kopen. Mijn geld gaat nu dus naar andere tijdschriften. In het buitenland zijn volop digitale woontijdschriften te koop, maar hier niet. Jammer hoor!

op 16 januari 2012 om 08:28u vtwonen zegt:

Hoi Karin, Dit kan wel. Via de app tijdschrift.nl kun je de vtwonen op de iPad lezen.

Reageer op dit artikel

(velden met * zijn verplicht)
(wordt niet gepubliceerd)
anti-spam

Om spam te vermijden is het noodzakelijk om de code hier rechts in te vullen.

Kunt u de code niet lezen? Probeer dan een nieuwe afbeelding.