Sat
28/01/2012
10:57
DOOR
Laura
Stoere jongenskamer

Stoere jongenskamer

stoere jongenskamer boomhutbed groen grijsOp zoek naar ideeën, kleuren, muurstickers en behang voor de inrichting van een stoere jongenskamer? vtwonen zet de leukste ideeën op een rij!

Thema’s voor jongens
Veel jongens vallen voor een stoere inrichting. Groen, blauw, ruwe materialen en heldhaftige posters. Kies bijvoorbeeld voor een boomhutbed, leuk om te combineren met een jungle-thema. Of ga voor vliegtuigen of brandweerauto’s. Kunnen ze vast dromen over als ze later groot zijn. Meer inspiratie over thema’s voor jongenskamers vind je op kidskamers.nl.

stoere jongenskamer legergroen verf kleur muurstickerVan legergroen tot brandweerrood
Kleur levert een onmisbare bijdrage aan de uitstraling van een jongenskamer. Kleine moeite, groot effect: verf een muur in een donkergroene of marineblauwe kleur. Deze stoere kleuren combineren fijn met knalkleuren, zoals oranjerood en felgeel. Meer ideeën voor kleuren vind je op Kleurinspiratie.nl. Liever behang? Neem dan een kijkje bij Studio Ditte of Eijffinger. Zij verkopen behang in allerlei kleuren en met stoere prints, van auto tot vliegtuig.

Op de muur
Naast verf of behang, zijn ook muurstickers een snelle tool om een jongenskamer een stoer sausje te geven. Orginele muurstickers kun je bestellen via Myhomeshopping.nl of Etsy.com.

Bron afbeeldingen: ‘Modern Zoo Animals’ van Neve Dobson op Etsy.com
Overige afbeeldingen uit vtwonen wooninspiratie kinderkamers

Vorige Volgende
Reageer zelf!

Commentaren: 2

op 20 juni 2012 om 00:38u Petra van Grunsven zegt:

Speeltenten voor de kinderkamer Toen ik vorig jaar in Engeland onderweg was zag ik in een tijdschrift foto\'s van heel mooie speeltenten in verschillende thema\'s zoals sprookjes, vlinders, varen, brandweer etc. Pas vond ik een Nederlandse webwinkel persempretoys.nl die de hele collectie in Nederland en Belgie aanbiedt. Als je echt iets unieks wilt...kijk maar eens! http://www.persempretoys.nl/buitenspeelgoed/speeltenten Succes verder! Petra

op 13 februari 2013 om 12:12u Halima zegt:

Waar zijn deze stoere schilderijen te koop?

Reageer op dit artikel

(velden met * zijn verplicht)
(wordt niet gepubliceerd)
anti-spam

Om spam te vermijden is het noodzakelijk om de code hier rechts in te vullen.

Kunt u de code niet lezen? Probeer dan een nieuwe afbeelding.