Sat
09/03/2013
11:22
DOOR
Monique
Hand Made: lang leve het ambacht

Hand Made: lang leve het ambacht

Nu te zien in Museum Boijmans Van Beuningen: de tentoonstelling ‘Hand Made: lang leve het ambacht’. Je krijgt er een uniek overzicht van ruim 500 adembenemende voorbeelden van het kunstambacht, van wildbreien tot ambachtelijk design. Wanneer jij je favoriete object tijdens de tentoonstelling fotografeert en deelt op de Facebook-pagina van vtwonen, dan maak je kans op een weekendje Londen tijdens London Design Festival 2013 en meer!

Wat is er te zien?
Met Hand Made staat Museum Boijmans van Beuningen tot en met 20 mei in het teken van het ambacht. Van een 16de eeuws harnas tot de handgemaakte mode van Iris van Herpen en van het ‘Clay Furniture’ van ontwerper Maarten Baas tot verfijnd kant en huiselijke borduurwerkjes. Korte video’s laten de ambachtelijke technieken zien waarmee de objecten gemaakt zijn en vaklieden zijn tijdens de tentoonstelling aanwezig om hun vaardigheden en passie te demonstreren. Verwonder je over verschillende technieken, zoals papier maken, weven, goudsmeden of een demonstratie van een vioolbouwer.

Johanna-Schweizer-Tweeling

Facebook-actie: win een city trip naar Londen
vtwonen is benieuwd naar jouw favoriete object uit de tentoonstelling ‘Hand Made: lang leve het ambacht’. Maak tijdens de tentoonstelling een foto van jouw favoriet en upload de foto op onze Facebook-pagina. Je maakt kans op een weekendje Londen tijdens London Design Festival 2013 voor 2 personen, 10 x een halfjaarabonnement op een woonblad naar keuze, 10 x het Dutch Design Memory spel, 10 x boek vtwonen ‘Thuiskomen’ en 10 x een set pastaborden van vtwonen.

vtwonen-handmade-upload

www.boijmans.nl
www.rotterdamsemuseumnacht.nl

 

Vorige Volgende

Reageer op dit artikel

(velden met * zijn verplicht)
(wordt niet gepubliceerd)
anti-spam

Om spam te vermijden is het noodzakelijk om de code hier rechts in te vullen.

Kunt u de code niet lezen? Probeer dan een nieuwe afbeelding.