Thu
06/12/2012
14:08
DOOR
Ilse
Myhomeshopping.nl | december2012

Myhomeshopping.nl | december2012

De feestmaand is aangebroken: reden om meer aandacht te besteden aan het interieur en de tafel rijkelijk te versieren. Nodig wat mensen uit en je hebt het perfecte feestrecept. De decembereditie van de myhomeshopping top 5 staat in het teken van de dresscode feest. Dit betekent veel koper, glitter en oudroze.

In de productie ‘Home is where the party is’ uit ons decembernummer draait het allemaal om een gezellig familiegevoel. Samen eten, urenlang kletsen, films kijken en vooral genieten van het samenzijn. Geniet van de rijkelijk versierde tafel. Allemaal in de kleuren koper en oudroze gecombineerd met wit. Het is tenslotte niet elke dag feest.

1. Schaal (Lodsh) €44,95
Deze feestelijke topper staat prachtig op tafel. Serveer jouw zelfgemaakte salade helemaal in kerststijl in deze koperkleurige schaal.

2. Stoel (Vitra) €356
Dit staaltje werk staat prachtig om de kersttafel. Deze stoel van Vitra is heerlijk om urenlang op te dineren en nog lang na te tafelen met de hele familie.

3. Bord (vtwonen) €19,95
Dit bord is erg fijn om van te eten, want groot genoeg voor alle rollades, sperziebonen en aardappeltorentjes. En na het eten kan het bord gewoon in de vaatwasser.

4. Kandelaar (vtwonen) €22,46
Na het dekken van de tafel maak je de tafel nog feestelijker met deze koperkleurige kandelaar. Combineer dit hippe exemplaar met kleine waxinelichtjes voor een sprankelend geheel.

5. Tafellaken (HEMA) €39,95
Het feestje aan tafel begint allemaal met dit linnen tafellaken. Kies voor een lichte kleur en pak op tafel uit met koperen en oudroze borden, kandelaars en schalen.

Fotografie: Cees Rutten jr. Styling: Marianne Luning en Birgitta Gadellaa

Vorige Volgende

Reageer op dit artikel

(velden met * zijn verplicht)
(wordt niet gepubliceerd)
anti-spam

Om spam te vermijden is het noodzakelijk om de code hier rechts in te vullen.

Kunt u de code niet lezen? Probeer dan een nieuwe afbeelding.