Thu
29/11/2012
08:53
DOOR
Rolien
vt duikt social media in

vt duikt social media in

De redactie van het mooiste woonblad van Nederland (vtwonen is zo bescheiden gebleven …) bestaat uit hele verschillende mensen die ieder hun eigen ding doen: woonproducties maken (styling), vormgeven en teksten schrijven. De een zit slechts drie keer per maand achter het beeldscherm van een computer, de ander elke dag. Urenlang. Wat we gemeen hebben is dat we met z’n allen werken aan een tijdschrift, een gedrukt offline eindproduct. Iets wat je uiteindelijk in je handen kunt houden en waar je doorheen kunt bladeren. Heel tastbaar dus.

En al deze fijne collega’s zijn nu op hun eigen manier bezig de wereld van social media te ontdekken. Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram, bloggen… we zijn er maar druk mee de laatste tijd. Het geeft een wereld aan nieuwe mogelijkheden! Een niet zo’n tastbare wereld. En dat vergt een nieuwe manier van denken. Als je een bericht post op Facebook bijvoorbeeld, verdwijnt het zomaar de wereld in en moet je maar afwachten of het ergens door iemand wordt opgevangen. Niets tastbaars aan.
Even wennen dus…

Maar we vinden het allemaal leuk om de buitenwereld op de hoogte te houden van de ontwikkelingen rondom vtwonen. Iedereen mag weten hoe leuk wij ons werk vinden.
We werken met veel plezier en passie aan het merk vtwonen! Bij de een gaat het dan over een bijzondere bank van een talentvolle ontwerper, iemand anders wil laten weten hoeveel inzendingen er al binnen zijn voor een woonwens.

Zo houdt stilist Cleo inspirerende boards bij op Pinterest. Met de drie vormgevers van vtwonen hebben we een board ‘vtwonen loves happy pages’ op Pinterest aangemaakt waarin wij onze mooiste grafische pagina’s laten zien.

Ook op twitter zijn we actief: stilist Frans twittert regelmatig over zijn belevenissen tijdens een fotoshoot. Nog meer twitterende collega’s: hoofdredactrice Monique, hoofd styling & licenties Linda, eindredacteur Flory, marketing manager Anita, marketeer Marleen, art director Marlon en vormgevers Rolien en Marleen.

Houd ons in de gaten!

Vorige Volgende

Reageer op dit artikel

(velden met * zijn verplicht)
(wordt niet gepubliceerd)
anti-spam

Om spam te vermijden is het noodzakelijk om de code hier rechts in te vullen.

Kunt u de code niet lezen? Probeer dan een nieuwe afbeelding.