vtwonen

Shoppen in de stijl van Sasja en Michiel

Sasja en Michiel doen niet aan wegwerpconsumptie, ze investeren telkens in een goede basis en zoeken praktische en low budget oplossingen voor hun inrichting. Sasja omschrijft hun woonstijl als speels met een rechttoe rechtaan basis als inrichting.

eethoekVrijstaand huis in Hoevelaken

‘Met drie jongens in huis, die soms letterlijk in de gordijnen hangen, hebben we ervoor gekozen om te investeren in een goede basis en qua inrichting voor praktische en low budget oplossingen. Het zou toch zonde zijn als je een duur vloerkleed koopt en het meteen vol vlekken zit. En ik doe niet aan wegwerpconsumptie. De Martin Visser bank hebben we bijvoorbeeld al sinds onze studententijd. Al zou ik weleens een andere bank willen, hij is wel ravot-proof. En de airplantjes die in de keuken niet echt tot hun recht kwamen, hebben inmiddels een nieuwe bestemming gevonden. Ik heb een groot houten frame getimmerd, dus nu hangen ze als plantenschilderij in de woonkamer. De jongens gebruiken deze lijst ook graag als expositieplek. Met name Saffier is een echte verzamelaar, dus onderin liggen ook altijd wel steentjes, schelpen of andere buitenvondsten.’

Binnenkijken in het vrijstaand huis

Shoppen in de stijl van…

Sasja en Michiel houden van een interieur met een strakke basis aangevuld met enkele speelse elementen. Omschrijft dit ook jouw stijl? Met onderstaande producten shop je in de stijl van Sasja en Michiel.

Shoppen in de stijl van

Bron: vtwonen 09-2016

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties