vtwonen

Shoppen in de stijl van Belia en Jesse

Zelf je droomhuis bouwen in een oude basisschool, met veel licht en ruimte voor het hele gezin, én logees. Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar het overkwam Belia en Jesse toch echt. En nu is het elke dag genieten in hun verbouwde basisschool.

Verbouwde basisschool in Amsterdam

Soms komen dromen uit. Toen een vriend van Belia en Jesse met zijn bedrijf het project initieerde om een oude basisschool in Amsterdam tot woningen te transformeren, had het stel nooit gedacht dat ze er vier jaar later ook werkelijk zouden wonen. Belia: ‘Het leek too good to be true. Zoveel oppervlakte in Amsterdam, helemaal zelf in te vullen, vlakbij het Vondelpark en ook nog met een grote tuin!’ Natuurlijk tekende het stel meteen in voor één van de woningen, want soms moet je een gokje wagen. Bovendien was de kans van slagen van het plan groter als de 
potentiële bewoners al gevonden waren. Het project werd geselecteerd als bestemming voor de oude school. Belia en Jesse vroegen de architecten van BendienWierenga om hen te helpen het interieur vorm te geven.

Binnenkijken in de verbouwde basisschool

Shoppen in de stijl van…

Belia en Jesse hebben een eclectische woonstijl en houden van een strakke, industriële basis. Jij ook? Met onderstaande producten shop je in de stijl van Belia en Jesse.

eclectische woonstijl

Bron: vtwonen 5-2016 | Fotografie Anouk De Kleermaeker | Styling Jacqueline Otto | Assistentie Romy van Leeuwen | Tekst Carla Robben

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties