vtwonen

Shoppen in de stijl van Boris

Zwarte muren, skeletten, opgezette dieren en een indrukwekkende verzameling messen. 
Maar ook: veel wit en blank hout en een bloeiende magnoliatak. Dit interieur vol tegenstellingen is net zo spannend als een goede detective.

 pallet tafel industrieel

Jaren 30 appartement in Amsterdam

Was Boris een personage in een aflevering van The Killing, dan zou detective Sarah Lund zich bij het zien van zijn huis waarschijnlijk wel even achter haar oren krabben. Bij binnenkomst ziet het er allemaal nog lekker licht en luchtig uit. Maar zodra je in de donkere zithoek komt, sta je oog in oog met opgezette vogels, vissen en insecten. Op de vloer ligt een berenvel. En tegen een zwarte muur staan de schedels van een paard, een eland, een krokodil en een wild zwijn. ‘Ik verzamel die dingen al sinds ik een klein jochie was. Natuurlijk pakte mijn moeder het altijd af, maar het grootste deel had ze wel bewaard en kreeg ik terug toen ik volwassen was.’

Binnenkijken in het jaren 30 appartement

Shoppen in de stijl van

Boris houdt van een interieurmix van landelijk en industrieel. ‘Oude fabriek meets blokhut!’, zoals hij het zelf omschrijft. Past dit ook bij jou? Met onderstaande producten shop je in de stijl van Boris.

stijl-van-boris

Bron: vtwonen binnenkijk special 2015 | Fotografie Jansje Klazinga

Vorige artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties