vtwonen

Zo krijg jij een goede nachtrust

Een goed slaappatroon en een fijn matras zijn de sleutel tot een goede nachtrust, maar vaak zijn deze twee punten juist het probleem. Gelukkig is er nu een app die je hierbij helpt. Met behulp van een slaapcoach en matrasadvies zal je voortaan slapen als een roosje. (promotie)

auping-app-better-days

Je eigen slaapcoach en persoonlijk matrasadvies

Met de Auping Better Days app krijg je alle tips en tricks om nóg beter te kunnen slapen. De app heeft een intelligente wekker die ervoor zorgt dat je wakker wordt op het goede moment van je slaapcyclus. Ook krijg je matras advies op basis van persoonlijke voorkeuren en ergonomische factoren. Daarnaast kan je een aantal nachten lang je slaap in de gaten houden en precies bijhouden hoe je slaapt. Bijvoorbeeld door met de bedcheck te kijken hoe recht je ruggengraat ligt op jouw huidige matras. Ga vervolgens naar een Auping winkel waar je met behulp van de resultaten en een adviseur het beste matras voor jou kan uitzoeken, zodat je elke dag vol energie op zal staan.

bed-matrassen-auping

Duurzaam matrassenportfolio

Auping produceert volledig duurzaam, en heeft daarom zijn matrassenaanbod vernieuwd. Om beter bij de persoonlijke voorkeuren en behoeften van de consument aan te sluiten hebben de matrassen nu een duurzamere kwaliteit en kunnen ze makkelijk gereinigd worden door de afritsbare wasbare tijk. Daarnaast bestaan de matrassen grotendeels uit herbruikbare materialen en grondstoffen én is het productieproces milieuvriendelijk. En het wordt nog mooier, want bij aanschaf van een nieuw matras neemt Auping je oude matras terug om er voor te zorgen dat hij verantwoordelijk wordt gerecycled.

matras-slaapkamer-auping

De matras die perfect bij je past

De Auping matrassen zijn toegankelijk voor een breed publiek. Van jong tot oud, van klein tot groot. Het nieuwe matrassenaanbod heeft veel keuze, dus voor iedereen is er wel een geschikt matras te vinden. En ze zijn al verkrijgbaar vanaf €495,-. Kijk voor het gehele aanbod op www.auping.nl of bij een van de Auping Plaza’s of dealers.

Bron: in samenwerking met Auping

Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties