vtwonen

In de stijl van Auping en...

Drie bekende bloggers, het vernieuwde Auping Essential bed en een lege slaapkamer. Drie bekende interieur- en lifestylebloggers gaan de uitdaging aan om hun droomslaapkamer vorm te geven. In deze video’s gaan ze samen met een vtwonen styliste aan de slag en maken ze een moodboard met hun wensen. De slaapkamers worden tijdens de vt wonen&design beurs onthuld. (promotie)

Jantine & Leonie

Jantine is mede-eigenaar van lifestyle- en interieurblog April and May. Samen met styliste Leonie gaat zij voor Auping aan de slag om haar kamer in te richten. Jantine’s stijl is minimalistisch, Scandinavisch en bevat weinig kleur. Leonie wil daarom graag meer nadruk leggen op donkere kleuren in combinatie met natuurlijke materialen. Jantine heeft gekozen voor het Auping Essential bed in de kleur Night Blue.
 

Barbara & Esther

Barbara is blogger voor het online magazine Me to We. Zij gaat samen met vtwonen styliste Esther haar eigen droomslaapkamer vormgeven. Esther vindt dat er meer rust moet komen in de slaapkamer van Barbara. Daarom kiest ze voor wit als basis. Het gestoffeerde hoofdbord van de Auping Essential Pure White past goed bij de rust die Esther gaat creëren.
 

Anne & Danielle

Anne is oprichtster en blogger voor lifestyleblog Your Little Black Book en reist daarvoor de hele wereld over. Met Danielle, de stylist van vtwonen, gaat zij de uitdaging aan om de slaapkamer van haar dromen vorm te geven. Danielle laat natuurlijke tinten en het reislustige karakter waar Anne van houdt, terugkomen in haar slaapkamer. Daar hoort het Auping Essential bed in de kleur Rusty Red natuurlijk bij!
 

De onthulling

Ben je benieuwd naar de onthulling van de droomslaapkamers van Jantine, Barbara en Anne? Kom dan op dinsdag 29 september naar de vt wonen&design beurs. Daar presenteren de stylisten hun creaties en kun jij stemmen op jouw favoriet. Wil je verder niets missen? Blijf ons dan volgen op vtwonen.nl/auping.

Bron: in samenwerking met Auping

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties